Over ons

Bij Arkin Ouderen werken goed opgeleide en gedreven professionals, elk met een eigen functie en specialiteit. Wij richten ons op de ouder wordende mens als psychische, sociale en lichamelijke problemen een rol gaan spelen. Onze behandelaren zien elk probleem als een uitdaging. Waar nodig stappen zij graag uit hun comfortzone voor een zo goed mogelijk behandelresultaat dat aansluit bij uw omstandigheden en persoonlijke behoeften.

Arkin Ouderen maakt deel uit van het grotere Arkin, instelling voor geestelijke gezondheidszorg. Wij werken graag samen met andere specialismen van Arkin, waarbij de behandelaren elkaar telkens weer versterken. Wij bieden speciale trainingen ‘on the job’ voor de medewerkers van verzorgingshuizen, maatschappelijk werk en thuiszorg.

Arkin is ook opleidingsinstituut en verricht doorlopend onderzoek op het gebied van kwaliteit van zorg. Daar profiteren ook de cliënten van Arkin Ouderen van. Hierbij wordt onder meer nauw samengewerkt met de Amsterdamse Universiteiten.

Arkin Ouderen is historisch geworteld in Amsterdam en werkt vanuit diverse behandellocaties in de stad.